Facebook pixel
Jogger op strand

Jogger op strand van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73603

Jogger op strand van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Jogger op strand van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik was vroeg in de ochtend naar het strand van Zoutelande (Zeeland,NL) getrokken om het daglicht aan te zien breken en daarbij de mooie kleur verzadigde lucht te fotograferen. Toen ik aan kwam was het nog volledig donker maar weldra zou het daglicht zich laten zien. Het hele proces had ik op beeld vastgelegd toen de zon langzaam op kwam, de zachte tinten maakten plaats voor een geel/goudkleurig licht, ook erg mooi om te zien. Ik had gezien dat er een sportieve jonge vrouw kwam aan joggen en heb gewacht met afdrukken totdat ze me een klein stukje voorbij was gerend zodat ik haar tegen opkomend zonlicht kon fotograferen en er een silhouet zou ontstaan. Ze is wel nog herkenbaar als zodanig en vormt een mooie ?bewegend? silhouet met een eigen schaduw die op het zand van het strand zichtbaar werd. Een lekkere frisse sfeervolle plaat voor aan de muur?

Over MSP Photographics

MSP Photographics profielfotoInmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken