John Goodman Schilderij

John Goodman Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

John Goodman Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282284
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse televisie- en filmacteur, John Goodman, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

John Stephen Goodman (Saint Louis (Missouri), 20 juni 1952) is een Amerikaans televisie- en filmacteur. Hij speelde onder meer van 1988 tot en met 1997 Dan Conner in de komedieserie Roseanne, waarvoor hij in 1993 een Golden Globe won. Daarnaast werden hem meer dan vijftien andere acteerprijzen toegekend, waaronder American Comedy Awards in 1989 en 1990 (beide voor Roseanne), een Primetime Emmy Award in 2007 (voor zijn gastrol in Studio 60 on the Sunset Strip) en een National Board of Review Award in 2012 (voor zijn rollen in Argo, Flight, ParaNorman en Trouble with the Curve tezamen). In 2017 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.
Na de highschool en een dramaopleiding aan de Universiteit van Missouri werkte Goodman een tijd als uitsmijter. Goodman speelde in de Broadwaymusical Big River de vader van Huckleberry Finn. Op televisie was hij veelvuldig te zien in het sketchprogramma Saturday Night Live.
Goodman trouwde in 1989 met Annabeth Hartzog, met wie hij in 1990 dochter Molly kreeg.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken