John Petrucci Schilderij

John Petrucci Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

John Petrucci Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195188
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Amerikaanse metalgitarist, voornamelijk bekend van de progressieve metalband Dream Theater; John Petrucci, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij in 90 x 120 cm en VERKOCHT

John groeide op in Long Island, New York. Daar ging hij naar school samen met John Myung (bassist van Dream Theater) en Kevin Moore (vroegere toetsenist van Dream Theater). Hij begon met gitaar spelen op 12-jarige leeftijd. Vroege invloeden zijn onder andere Yngwie Malmsteen, Randy Rhoads, Iron Maiden, Stevie Ray Vaughan, Yes en Rush. Tijdens de opkomst van thrashmetal verbreedde Petrucci zijn stijl met invloeden van bands als Metallica en Queensrÿche. Hij ontwikkelde zich verder door zich te richten op gitaristen als Steve Morse, Steve Vai, Allan Holdsworth, Al Di Meola, Joe Satriani, Neal Schon en Eddie van Halen.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken