Johnny Depp als Jack Sparrow Schilderij

Johnny Depp als Jack Sparrow Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Johnny Depp als Jack Sparrow Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116682
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel van Amerikaanse acteur Johnny Depp in zijn rol als Captain Jack Sparrow uit de film Pirates Of The Caribbean, geschilderd door de kunstschilder Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

Kapitein Jack Sparrow is een fictieve piraat en een hoofdpersonage uit de films Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006), Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011). Ook komt hij voor in het computerspel Legend of Jack Sparrow (2006). Jack Sparrow wordt vertolkt door Johnny Depp.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken