Jong en nieuwsgierig

Jong en nieuwsgierig van Marije Zwart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Jong en nieuwsgierig

van Marije Zwart

Jong en nieuwsgierig van Marije Zwart

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 634345

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 gratis verzending!

Omschrijving

Als je een dag op safari wil, is het het best om vroeg in de ochtend te gaan. Dan heb je namelijk de meeste kans om dieren te spotten. Om dan wat eerder uit je bed te gaan, heb je er wel voor over.
We waren nog maar net het park in of we kwamen een aantal giraffen tegen, waaronder deze, nog erg jonge, giraffe. Jonge giraffen zijn, net als veel jongen, erg nieuwsgierig. Zo liep het jong een aantal keer geïnteresseerd, maar voorzichtig, voor onze auto langs. De moeder vindt dit in principe goed, maar houdt alles wel goed in de gaten.
Het licht van de opkomende zon valt prachtig op de huid van de giraffe, waardoor het patroon van zijn huid extra goed uitkomt.

Dit werk wordt aangeboden door Marije Zwart

Marije Zwart profielfotoHallo!
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marije. Al zo lang ik me kan herinneren, vond ik het leuk om foto's te maken. Eerst was dat natuurlijk analoog, maar toen het over ging op digitaal, ging er een wereld voor mij open! Er zat niet langer een limiet op hoeveel foto's ik per keer kon maken en dat was goed te merken. Voor ik het wist, had ik een SD-kaart volgeschoten.
Doordat ik het zo leuk vond, heb ik in mijn jeugd al van veel verschillende dingen geëxperimenteerd en daardoor ook onbewust geoefend. Van die experimenten zijn er een aantal verbazingwekkend ook al redelijk geslaagd (maar de meeste zal ik maar van Werk aan de Muur laten).
Fotografie is voor mij nu vooral een hobby. Ik houd er vooral van om de natuur vast te leggen en ik vind het mooi als een foto rust uitstraalt.

Alle werken