Jonge Andalusische hengsten

van Natasja Claessens

- Werkcode: 410 435

Natasja Claessens over Jonge Andalusische hengsten

Twee jonge Andalusische paarden spelen in de bergen van Spanje.
Jonge Andalusische hengsten vind je in de categorieën Andalusië, Babydieren, Bergen, Boerderijdieren, Brandmerk, Fotografie, Paarden, Spanje, Verlaten plekken, Wildlifefotografie en opstuiven.
Natasja Claessens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natasja Claessens

Mijn naam is Natasja Claessens, ik ben geboren in Utrecht en woon in NIeuwegein. Mijn leven lang ben ik opgegroeid tussen de honden en de paarden waardoor de aantrekkingskracht met deze dieren groot is. Sinds ik een meisje van 6 was zat ik de hele dag te tekenen en maakte ik overal foto’s van om mijn eigen tienerblad in elkaar te knutselen. In Utrecht heb ik aan de School voor de Grafisch vakken gestudeerd met als extra vak fotografie. Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij uitgeverijen en reclamebureaus, tot ik in 1995 besloot zelfstandig te gaan werken als Studio Claes. In de loop der jaren is mijn werk als vormgever steeds meer uitgebreid met fotografie. Het één kan vaak niet zonder het ander.

Alle werken van Natasja Claessens


Waarom je kiest voor Jonge Andalusische hengsten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jonge Andalusische hengsten van Natasja Claessens

Koop de foto Jonge Andalusische hengsten van Natasja Claessens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 410 435
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden