Jonge IJsvogel op zijn vaste visstek

Jonge IJsvogel op zijn vaste visstek van Martin Bredewold

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 107830

Jonge IJsvogel op zijn vaste visstek van Martin Bredewold

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
Jonge IJsvogel op zijn vaste visstek van Martin Bredewold

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik had een stelletje ijsvogels ontdekt, bijna 2 maand heeft het geduurd tot de IJsvogels op de door mij geplaatste takken gingen zitten. Meestal ging ik elke dag als het weer het toe liet even kijken. Na een half jaar en honderden ijsvogelfoto's verder kwam er opeens een jong ijsvogeltje poseren, het vogeltje was erg waakzaam. Altijd weer genieten en adembenemend als er een ijsvogel voor je neus komt zitten, zeker als het een jong ijsvogeltje betreft. Genomen vanuit een vogelhut op ongeveer 5 meter afstand.

Over Martin Bredewold

Martin Bredewold profielfotoBedankt voor het bezoeken van mijn Werkaanmuur pagina. Ik ben Martin Bredewold. Ik woon middenin de prachtige natuurgebieden van de kop van Overijssel zoals Nationaal Park de Weerribben-Wieden, de Mastenbroeker Polder, de IJsseldelta en 'd Olde Maten. Elk vrije uurtje ben ik op pad in de natuur met mijn camera . Ik vind het leuk om de mooiste natuurmomenten te delen en Werk aan de muur biedt mij deze gelegenheid. Ook ben ik een groot liefhebber van (HDR) Long Exposure avondfotografie en landschapsfotografie

Alle werken