Joshua Tree National Park in Californië | Monochroom van Melanie Viola

Werkcode: 890 243 Kopieer de werkcode

Melanie Viola profielfoto Joshua Tree National Park ligt in het zuidoosten van Californië. Het park is genoemd naar de Joshua palmlelies, die tot de yucca-familie behoren en ook wel Joshua Trees worden genoemd. Ze domineren het schaarse landschap. Dit deel van het nationale park behoort tot de Mojave woestijn.

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Meer weten over Melanie Viola?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Arjan
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en goede kwaliteit!
    Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Nikky Pék
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Jennie Nieuwenhuis
    Nederland
    4.5 / 5

    In alle opzichten heel tevreden
    Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Shannah
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Netjes verpakt en goed product
    Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Inge
    Nederland
    4.5 / 5

    Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Joshua Tree National Park in Californië | Monochroom van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden