Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen)

van Joske Kempink

- Werkcode: 441416

Joske Kempink over Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen)

Een prachtige asymmetrische compositie met de judaspenning in beeld. Een antiek beeld door gebruik van kleuren die veel te zien zijn in schilderijen uit de gouden eeuw. Er is hier gebruik gemaakt van Rembrandt licht. De donkergroene kleur past in veel moderne huisstijlen. Een echte eyecatcher bij jou aan de muur!
Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Bloemen & Planten, Boerderij, Fotografie, Grandeur Chique, Groen, Modern stilleven, Nieuw Landelijk, Nieuwe Meesters, Oude meesters, Rembrandt van Rijn, Schilderijen, SocialFriendz, Stilleven en vtwonen.
Joske Kempink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Hi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken van Joske Kempink


Meer weten over Joske Kempink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen) 4.5 / 5 (1 beoordeling)

Hans strik
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

prima volgens afspraak afgeleverd
prima volgens afspraak afgeleverd


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen) op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen) van Joske Kempink

Koop de bestseller foto Judaspenning stilleven, geïnspireerd door de werken van de Dutch masters (gezien bij vtwonen) van Joske Kempink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 441416
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.