Juffertje in het groen, een fotogeniek bloemetje van Gerry van Roosmalen

Werkcode: 639 364 Kopieer de werkcode

Gerry van Roosmalen profielfoto Het juffertje in het groen, een bloem die ik zag op een plaatje. Onder de indruk van het plantje zocht ik de lokale bloemisten op om het te kopen. Het was nergens te krijgen, dus kocht ik zaad en begon met het opkweken van het bloemetje. Nog voor het bloemetje ontkiemde kwam ik het bloemetje verscholen in een hoekje in onze tuin tegen.

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Meer weten over Gerry van Roosmalen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    P de bode
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    de Waal
    Nederland
    4.5 / 5

    De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Zeer aan te bevelen
    Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Nienke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede klantenservice
    Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Cor
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Marie Louise
    Nederland
    5 / 5

    Super professioneel en klantvriendelijk!
    Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Juffertje in het groen, een fotogeniek bloemetje van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden