KLM Boeing 747-400M combi, de PH-BFV, gespoten in de meeste recente livery, taxiet richting de Polde

KLM Boeing 747-400M combi, de PH-BFV, gespoten in de meeste recente livery, taxiet richting de Polde van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

KLM Boeing 747-400M combi, de PH-BFV, gespoten in de meeste recente livery, taxiet richting de Polde

van Jaap van den Berg

KLM Boeing 747-400M combi, de PH-BFV, gespoten in de meeste recente livery, taxiet richting de Polde van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802263
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

KLM Boeing 747-400M combi, de PH-BFV, gespoten in de meeste recente livery, taxiet richting de Polderbaan voor vertrek richting een verre bestemming.

De uitfasering van de Boeing 747-400 Jumbo-jet bij de KLM is eind 2020 afgerond. Wat veel mensen niet weten is dat slechts 5 vliegtuigen uit de 747-vloot volledige passagiersvliegtuigen waren. De overige 17 exemplaren van de 747’s zijn zogenaamde combi’s. Dit zijn vliegtuigen die uit de eerste 50% van het vliegtuig bestaat uit een passagiersgedeelte, de achterste 50% is voor vervoer van vracht. Achter de keuken en de wc’s op dit vliegtuigtype zit gewoon een deur naar het vrachtgedeelte.

De combi’s moesten de vloot onder andere verlaten door nieuwe wetgeving in de VS, waar het niet meer is toegestaan dat vracht in dezelfde ruimte vervoerd wordt als in het passagiersgedeelte. Veel combi’s vlogen op de VS.

Foto van deze PH-BFV heb ik gemaakt op 26 mei 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken