KRASS nog 1 dag en dan is het morgen. van ADLER & Co / Caj Kessler

Werkcode: 1 123 272 Kopieer de werkcode

ADLER & Co / Caj Kessler profielfoto "KRASS, nog 1 dag en het is morgen!" - dit grappige gezegde maakt ons aan het lachen en herinnert ons eraan het leven niet te serieus te nemen. Elke dag is een kans om het beste uit onszelf te halen en van het leven te genieten. Een perfect moment om van het leven te genieten is bij zonsondergang aan zee. De warme kleuren van de lucht en het rustgevende geluid van de golven creëren een ontspannen sfeer waarin we ons volledig kunnen overgeven aan het moment. Misschien ontdekken we zelfs een hartvorm in het zand of in de wolken die ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om liefde in ons leven te hebben. Leuke momenten en mooie ervaringen als deze kunnen ons helpen ons op het positieve te richten en ons dagelijks leven te verrijken. Hoewel het leven soms stressvol en uitdagend kan zijn, moeten we altijd onthouden dat er ook veel mooie dingen zijn om naar uit te kijken. Dus laten we grappige uitspraken en mooie momenten zoals een zonsondergang aan zee ons inspireren om het beste van ons leven te maken. Omdat elke dag een kans is om te groeien, te leren en te lachen.

Dit werk wordt aangeboden door ADLER & Co / Caj Kessler

Al op jonge leeftijd was ik enthousiast over fotografie. In het begin fotografeerde ik met de goedkoopste camera's en vulde wat films. Toen ik daarna een reflexcamera cadeau kreeg, waren de foto's natuurlijk in klassen beter. De overstap naar een digitale spiegelreflexcamera was meer bedoeld voor professionele doeleinden om mooiere foto's te hebben van artikelen die direct op de PC te koop werden aangeboden. In deze jaren kreeg ik een bredere kijk op de objecten, die zich uiteindelijk ook deed gelden op landschapsfoto's. Fotografie is nog steeds een passie die ik voor mijn plezier beoefen zonder te streven naar perfectionisme. Mijn stijl is mijn stijl, die ook wel eens verandert en niet iedereen hoeft te behagen. Als ik met mijn foto's toch het een of ander kan inspireren maakt me dat des te blijer.

Meer weten over ADLER & Co / Caj Kessler?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

DJ Moedt Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Quido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Wim Bolsens Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Gino Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Corma Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Joke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snel geleverd en het ziet er top uit.
Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Jeannette Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering en vlotte service
Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Fam Kwerreveld Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Floor Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Martijn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Irina Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk KRASS nog 1 dag en dan is het morgen. van ADLER & Co / Caj Kessler als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden