Kaart van Boxtel abstract van Maps Are Art

Werkcode: 225 731 Kopieer de werkcode

Maps Are Art profielfoto De gekleurde vlakken op de kaart zijn alle gebouwen van de stad Boxtel. Elk decennium van de vorige eeuw heeft een aparte kleur. Blauw is het oudste, van voor 1900, en bruin/Oranje vlakken zijn het meest recent gebouwd. In de binnenstad zijn alle gebouwen die tegen elkaar staan gekleurd naar het oudste gebouw in de rij. Hierdoor is de oude binnenstad beter zichtbaar.

Op mijn youtube kanaal: De Kaartkunstenaar, staat een filmpje waarin dynamisch op de kaart de uitbreiding van Boxtel wordt weergegeven.

De data van de gebouwen met het jaartal is afkomsting van het BAG, de basisregistratie van alle gebouwen en adressen in Nederland. De kaart zelf is gemaakt door middel van een combinatie van verschillende programmeermethodes en hij is afgewerkt met de hand in grafische bewerkings programmas. Naast deze kaart van Boxtel zijn er ook kaarten van andere Nederlandse grote steden in deze collectie te vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Maps Are Art

Landkaarten hebben een onmiskenbaar persoonlijke en emotionele connectie met mensen. Ze kunnen ons herinneren aan de plaatsen waar we zijn geweest, waar we willen zijn of waar we van dromen. Of het nu een kaart is van ons geboorteland, de plek waar we opgroeiden, of een exotische bestemming die we willen bezoeken, elke kaart heeft de kracht om herinneringen en verlangens op te roepen. Elke kaart is een uniek kunstwerk, een samensmelting van wetenschap, kunst en technologie. Van de gedetailleerde topografische kaarten die de complexiteit van het terrein vastleggen tot de artistieke kaarten die de cultuur en geschiedenis van een gebied weerspiegelen, elke kaart heeft zijn eigen verhaal en charme.

Van kinds af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest door de aarde, vandaar dat ik daar mijn studie van had gemaakt. Nu begeef ik mij graag op de grens tussen kunst en wetenschap en maak ik zowel gewone landkaarten als kunstige kaarten, die ook als abstract kunstwerk aan de muur kunnen hangen. Voor mijn creaties maak ik gebruik van geografische software, programmeren, beeldbewerking en kunstmatige intelligentie.

Meer weten over Maps Are Art?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Mirjam
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Els Macquine
Nederland
5 / 5

Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Janneke
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Marjolein
Nederland
5 / 5

Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
P de bode
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Kaart van Boxtel abstract van Maps Are Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden