Kaart van Europa in sloophout

van Frans Blok

- Werkcode: 462 214

Frans Blok over Kaart van Europa in sloophout

Een kaart van Europa, en aangrenzende delen van Afrika en het Midden-Oosten, opgebouwd uit planken, latten, kistjes, steigerhout, vloerdelen, stukken oud triplexplex en ander schroot. Ieder land digitaal gezaagd en getimmerd in een ander stuk sloophout. Virtuele recycling voor aan de muur!
Kaart van Europa in sloophout vind je in de categorieën Afval (vuilnis), Bossen, Digital Art, Europa, Land (bestuursvorm), Plank, Recycling, Veroudering (materie) en Wereld- en landkaarten.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Kaart van Europa in sloophout op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kaart van Europa in sloophout van Frans Blok

Koop dit digital art werk Kaart van Europa in sloophout van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 462 214
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
220 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.