Kaart van Hamburg in de stijl 'Amber Autumn' van Maporia

Werkcode: 943 562 Kopieer de werkcode

Maporia profielfoto Deze kaart van Hamburg heeft onze op maat gemaakte stijl "Amber Autumn". De kaart heeft de natuurlijke kleuren van het seizoen, geïnspireerd op herfstbladeren. De aardse tinten van deze kaart van Hamburg zullen uw interieur een warme uitstraling geven.

Bent u op zoek naar een landkaart van een ander dorp of een andere stad of bent u benieuwd naar andere stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Heeft u een vraag of wil je een kaart op maat, stuur dan een email naar: info@maporia.com.

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken waaronder kunstmatige intelligentie om kunst te creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Maporia

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken om kunst te creëren.

Bent u op zoek naar een landkaart een dorp of stad en bent u benieuwd naar stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Staat uw stad of dorp er niet tussen, of zoekt u een kaart op maat of heeft u een andere vraag stuur een email naar: info@maporia.com.



Ontmoet het team

Wij (Joshua en Stef) hebben ons enthousiasme voor cartografie, kunst en technologie gebundeld om Maporia te creëren. We hebben maar één doel: mooie kaarten maken voor elk huis!

Meer weten over Maporia?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jeannette Reinhout
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Anita van Splunter
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
kurt
Nederland
5 / 5

Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Kaart van Hamburg in de stijl 'Amber Autumn' van Maporia op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden