Kaart van Hoogeveen in de stijl van Gustav Klimt van Maporia

Werkcode: 909 450 Kopieer de werkcode

Maporia profielfoto Deze kaart van Hoogeveen is geïnspireerd door het kleurenpalet van de het schilderij 'De Kus' van Gustav Klimt. De donkerblauwe en oranje tinten geven deze kaart van Hoogeveen een art deco uitstraling.

Bent u op zoek naar een landkaart van een ander dorp of een andere stad of bent u benieuwd naar andere stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Heeft u een vraag of wil je een kaart op maat, stuur dan een email naar: info@maporia.com.

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken waaronder kunstmatige intelligentie om kunst te creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Maporia

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken om kunst te creëren.

Bent u op zoek naar een landkaart een dorp of stad en bent u benieuwd naar stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Staat uw stad of dorp er niet tussen, of zoekt u een kaart op maat of heeft u een andere vraag stuur een email naar: info@maporia.com.



Ontmoet het team

Wij (Joshua en Stef) hebben ons enthousiasme voor cartografie, kunst en technologie gebundeld om Maporia te creëren. We hebben maar één doel: mooie kaarten maken voor elk huis!

Meer weten over Maporia?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin van Ess
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
John
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Robert
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Marcel
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Evelyn
Nederland
5 / 5

Zeer aan te bevelen
Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Jacklyn
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Riksta
Nederland
5 / 5

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit art deco kunstwerk Kaart van Hoogeveen in de stijl van Gustav Klimt van Maporia op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden