Kaart van Vitry-sur-Seine in de stijl 'Amber Autumn' van Maporia

Werkcode: 947 849 Kopieer de werkcode

Maporia profielfoto Deze kaart van Vitry-sur-Seine heeft onze op maat gemaakte stijl "Amber Autumn". De kaart heeft de natuurlijke kleuren van het seizoen, geïnspireerd op herfstbladeren. De aardse tinten van deze kaart van Vitry-sur-Seine zullen uw interieur een warme uitstraling geven.

Bent u op zoek naar een landkaart van een ander dorp of een andere stad of bent u benieuwd naar andere stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Heeft u een vraag of wil je een kaart op maat, stuur dan een email naar: info@maporia.com.

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken waaronder kunstmatige intelligentie om kunst te creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Maporia

Maporia bevindt zich op de grens tussen cartografie en kunst. We maken gebruik van geografische data die wij bewerken met diverse digitale technieken om kunst te creëren.

Bent u op zoek naar een landkaart een dorp of stad en bent u benieuwd naar stijlen die wij aanbieden? Kijk dan in onze shop (https://maporia.werkaandemuur.nl) of op onze website (www.maporia.com). Staat uw stad of dorp er niet tussen, of zoekt u een kaart op maat of heeft u een andere vraag stuur een email naar: info@maporia.com.



Ontmoet het team

Wij (Joshua en Stef) hebben ons enthousiasme voor cartografie, kunst en technologie gebundeld om Maporia te creëren. We hebben maar één doel: mooie kaarten maken voor elk huis!

Meer weten over Maporia?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Lutgarde
Nederland
5 / 5

Perfecte service, levering zelfs 1 dag vroeger dan voorzien!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Joseph
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
J
Nederland
5 / 5

Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Mariska
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
Janneke
Nederland
5 / 5

top!
Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Kaart van Vitry-sur-Seine in de stijl 'Amber Autumn' van Maporia op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
147,-132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!