Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Kaart van de Wereld Nederlandstalig

van Doesburg Design

- Werkcode: 541594

Doesburg Design over Kaart van de Wereld Nederlandstalig

Kleurrijke Nederlandstalige kaart van de Wereld in juiste verhoudingen van de continenten. Alle namen op deze kaart zijn in het Nederlands.

Gedetailleerde educatieve kaart van de Wereld met alle continenten, zeeën, eilanden, landen, hoofdsteden en grote plaatsen.

Let op: Vanwege de gedetailleerde informatie op deze kaart kunt u deze het beste bestellen met een minimale breedte van 100 cm. Indien u kleiner besteld, kan het zijn dat het niet meer goed leesbaar is.
Kaart van de Wereld Nederlandstalig vind je in de categorieën Aarde (planeet), Digital Art, Illustraties, Landen, Oceanen en zeeën, Steden, Wereld- en landkaarten en Werelddeel.
Doesburg Design profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Doesburg Design

Ik ben een digitale ontwerper die geïnteresseerd is in Pop Art, de kleuren en vrijheid in vormen vind ik interessant en leuk om mee te werken.

Daarnaast ben ik een groot van Vincent van Gogh. Zijn levensverhaal, zijn eigen stijl, zijn gevoel voor kleuren en zijn verbazingwekkende wereldwijde erkenning na zijn dood.

Alle werken van Doesburg Design


Waarom je kiest voor Kaart van de Wereld Nederlandstalig op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kaart van de Wereld Nederlandstalig van Doesburg Design

Koop de illustratie Kaart van de Wereld Nederlandstalig van Doesburg Design op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 541594

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 91 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.