Kaart van doesburg abstract van Maps Are Art

Werkcode: 225 734 Kopieer de werkcode

Maps Are Art profielfoto De gekleurde vlakken op de kaart zijn alle gebouwen van de stad Doesburg. Elk decennium van de vorige eeuw heeft een aparte kleur. Blauw is het oudste, van voor 1900, en bruin/Oranje vlakken zijn het meest recent gebouwd. In de binnenstad zijn alle gebouwen die tegen elkaar staan gekleurd naar het oudste gebouw in de rij. Hierdoor is de oude binnenstad beter zichtbaar.

Op mijn youtube kanaal: De Kaartkunstenaar, staat een filmpje waarin dynamisch op de kaart de uitbreiding van Doesburg wordt weergegeven.

De data van de gebouwen met het jaartal is afkomsting van het BAG, de basisregistratie van alle gebouwen en adressen in Nederland. De kaart zelf is gemaakt door middel van een combinatie van verschillende programmeermethodes en hij is afgewerkt met de hand in grafische bewerkings programmas. Naast deze kaart van Doesburg zijn er ook kaarten van andere Nederlandse grote steden in deze collectie te vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Maps Are Art

Landkaarten hebben een onmiskenbaar persoonlijke en emotionele connectie met mensen. Ze kunnen ons herinneren aan de plaatsen waar we zijn geweest, waar we willen zijn of waar we van dromen. Of het nu een kaart is van ons geboorteland, de plek waar we opgroeiden, of een exotische bestemming die we willen bezoeken, elke kaart heeft de kracht om herinneringen en verlangens op te roepen. Elke kaart is een uniek kunstwerk, een samensmelting van wetenschap, kunst en technologie. Van de gedetailleerde topografische kaarten die de complexiteit van het terrein vastleggen tot de artistieke kaarten die de cultuur en geschiedenis van een gebied weerspiegelen, elke kaart heeft zijn eigen verhaal en charme.

Van kinds af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest door de aarde, vandaar dat ik daar mijn studie van had gemaakt. Nu begeef ik mij graag op de grens tussen kunst en wetenschap en maak ik zowel gewone landkaarten als kunstige kaarten, die ook als abstract kunstwerk aan de muur kunnen hangen. Voor mijn creaties maak ik gebruik van geografische software, programmeren, beeldbewerking en kunstmatige intelligentie.

Meer weten over Maps Are Art?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Leny Berben
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie
    Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    giovanna van eijk
    Nederland
    5 / 5

    Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Geert de Vries
    Nederland
    5 / 5

    Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Christa Van der Wielen
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marc
    Nederland
    4.5 / 5

    Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
    Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Lon
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Caroline Lichthart
    Nederland
    5 / 5

    Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Kaart van doesburg abstract van Maps Are Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden