Kalme Zeeuwse zonsondergang

Kalme Zeeuwse zonsondergang van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kalme Zeeuwse zonsondergang

van Peter Nolten

Kalme Zeeuwse zonsondergang van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407788

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 88 gratis verzending!

Omschrijving

De zeeuwse kust wordt beschermd door meerdere van deze pieren. Op sommige plaatsen wordt dit gedaan met betonnen pilaren, maar bij Westenschouwen zijn dit nog houten palen. Met de ondergaande zomerzon creëert dit een kalmerend beeld met fijne tonen in de lucht. De zee is wat onstuimig, maar geeft juist daardoor ook de rust. U hoeft alleen nog maar de geluiden erbij te verzinnen.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken