Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst

van Teuni's Dreams of Reality

- Werkcode: 1 034 254

Teuni's Dreams of Reality over Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst

Een kwartier voor zonsopkomst op de Kalmthoutse heide, gefotografeerd met groothoekobjectief vanaf de brandtoren, waar vandaan je een prachtig overzicht hebt. Heide wordt afgewisseld door grassen en meest solidair staande boompjes die willekeurig lijken rondgestrooid. De kleurstelling is koel omdat de zon er nog geen invloed op heeft. Dat komt pas wanneer de zon boven de horizon verschijnt. Achterin zie je een mooie sfeer ontstaan van mistflarden over het landschap waar de boompjes bovenuit steken.
Na een heldere nacht en er veel condens in de lucht zit en de grondtemperatuur zakt ontstaan de mistflarden of ook wel 'Witte wieven' genoemd.
Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst vind je in de categorieën Fotografie, Groothoekobjectief, Heide, Landschappen, Landschapsfotografie, Mist, Sfeer (gevoel), Vegetatie, Witte wieven en Zonsopkomst.
Teuni's Dreams of Reality profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.
Ook ben ik digitaal gaan tekenen. Die werken vind je in de map ‘getekende illustraties.’

Alle werken van Teuni's Dreams of Reality


Waarom je kiest voor Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst van Teuni's Dreams of Reality

Koop de foto Kalmthoutse heide vóór zonsopkomst van Teuni's Dreams of Reality op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 254

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-101,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.