Kamer in Verlaten Paleis.

van Roman Robroek

- Werkcode: 237 785

Roman Robroek over Kamer in Verlaten Paleis.

Dit is een prachtige kamer in een groot verlaten paleis in Polen. Een van de vorige presidenten van de USA is hier zelfs geweest. Het kasteel is tussen de 14e en 16e eeuw gebouwd en heeft verschillende eigenaren en doelen gehad. De ene kamer was nog mooier dan de andere.
Kamer in Verlaten Paleis. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Interieur (terminologie), Kastelen, Paleis, Polen, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kamer in Verlaten Paleis. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kamer in Verlaten Paleis. van Roman Robroek

Koop de foto Kamer in Verlaten Paleis. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 237 785
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden