Kamer in een Verlaten Kasteel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 260 248

Roman Robroek over Kamer in een Verlaten Kasteel.

Dit is een kamer in een prachtig verlaten kasteel wat gebouwd is, in neo-baroque stijl, in het begin van de 20e eeuw. Inmiddels is het kasteel al bijna 70 jaar verlaten en ondanks dat het al van verschillende eigen is geweest in de afgelopen jaren is er nog steeds geen nieuwe bestemming gevonden.
Kamer in een Verlaten Kasteel. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Frankrijk, Gouden Eeuw, Huis (woning), Kastelen, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Verlaten plekken en neo-baroque.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kamer in een Verlaten Kasteel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kamer in een Verlaten Kasteel. van Roman Robroek

Koop de foto Kamer in een Verlaten Kasteel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260 248
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden