Kamer met Prachtig Uitzicht.

Kamer met Prachtig Uitzicht. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Kamer met Prachtig Uitzicht.

van Roman Robroek

Kamer met Prachtig Uitzicht. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362896
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een foto van een prachtige kamer met een magisch uitzicht direct aan een meer in Zwitserland. De villa is al lang verlaten en planten bedekken de luiken.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken

Klantfoto's: Kamer met Prachtig Uitzicht. van Roman Robroek

Klantfoto: Kamer met Prachtig Uitzicht. van Roman Robroek, als fotoprint