Kamer van Koophandel gebouw

van Truus Nijland

- Werkcode: 172576

Truus Nijland over Kamer van Koophandel gebouw

De Kamer van Koophandel bevindt zich in een van de grootste steden van België! Het huidige gebouw is een reconstructie uit 1872 Het oorspronkelijke gebouw is uit 1531 gebouwd in de beurs in laatgotische stijl en werd tweemaal in de geschiedenis verbrand. Eenmaal in 1583 en eenmaal in 1858.
Het gebouw bestaat uit een rechthoekig plein met overdekte veranda's aan alle vier zijden. In het begin was het een openbare plaats in de open lucht met enkele luifels waar men onderdak kon bieden. In 1853 werd alles bedekt met een grote koepel. Het mooie gebouw is nu volledig gerenoveerd.
Kamer van Koophandel gebouw vind je in de categorieën Architectuur, België, Fotografie, Geel, Oud, Urban / Street, Verlaten plekken, Zuilen en pilaren.
Truus Nijland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Truus Nijland

Mijn naam is Truus Nijland, geboren en woonachtig in Nederland. Ik ben amateur fotograaf met een passie voor verlaten plaatsen, landschappen, macro en lange sluitertijden!

Alle werken van Truus Nijland


Meer weten over Truus Nijland?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kamer van Koophandel gebouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kamer van Koophandel gebouw van Truus Nijland

Koop de foto Kamer van Koophandel gebouw van Truus Nijland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172576
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.