Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne.

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 233 584

Sjoerd van der Wal over Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne.

Zicht op de skyline van de Hanzestad Kampen in Overijssel vanaf de overkant vanaf de rivier de IJssel. De lichtjes van de stad worden gereflecteerd in het kalme water tijdens deze windstille avond aan het einde van de zomer. De Buitenkerk en de Stadskazerne zijn twee prominente gebouwen in het stadsgezicht.
Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne. vind je in de categorieën Avond, Boerenkerk, Fotografie, Hemelgewelf, IJssel, IJsseldelta, Kampen (stad), Overijssel, Panoramafotografie, Rivier, Rooms-Katholieke Kerk, Skyline en Steden.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne. van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Kampen in de avond met de Buitenkerk en Stadskazerne. van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 233 584
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.