Kano in de Gorges du Tarn

Kano in de Gorges du Tarn van Ron Poot

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Kano in de Gorges du Tarn van Ron Poot thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 364567

Kano in de Gorges du Tarn van Ron Poot

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Kano in de Gorges du Tarn van Ron Poot

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Gorges du Tarn is een kloof gelegen in de regio de Cevennen, niet ver van het Nationaal Park Cevennen in de departementen Lozère en Aveyron in Zuid-Frankrijk. Door de kloof stroomt de Tarn. Deze ongeveer 500 meter diep ingesneden kloof is gelegen tussen twee grote droge kalkplateaus of Causses. Er kan ook door de kloof gekanood worden.

Aan de Tarn ligt het Kasteel van Castelbouc (Frans: Château de Castelbouc), dat is een ruïne van een middeleeuws kasteel in de Franse gemeente Sainte-Enimie. Het kasteel is een beschermd historisch monument. Het ligt in het departement Lozère, in de regio Languedoc-Roussillon. De ruïne torent boven het gelijknamige dorpje Castelbouc, boven de Gorges du Tarn. Dit dorpje zie je op de foto liggen. Hier is de kloof met ca 1200 meter op z'n smalst en steilst.

Over Ron Poot

Ron Poot profielfotoRon Poot is een fotograaf die steeds op zoek is naar beelden die van het gewone iets bijzonders maken. Hij is veel in de natuur te vinden. Daar is hij vooral bezig met macrofotografie. Daarnaast fotografeert hij graag als hij op reis is. Gebouwen, mensen, abstracte patronen of gewoon een leuk detail.

Alle werken