Kantoor in Vervallen Boerderij.

van Roman Robroek

- Werkcode: 215 220

Roman Robroek over Kantoor in Vervallen Boerderij.

Deze foto is genomen in een ruimte die hoogstwaarschijnlijk gebruikt werd als kantoor. De ruimte bevind zich in een verlaten en vervallen boerderij in België. De woning stond nog vol antiek en hier en daar leek het er op dat het gebouw pas een jaar verlaten was.
Kantoor in Vervallen Boerderij. vind je in de categorieën Architectuur, Boerderij, Bureau (meubilair), Fotografie, Huis (woning), Interieur (terminologie), Kantoor, Leeftijd, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Verlaten plekken en Weiland.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kantoor in Vervallen Boerderij. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kantoor in Vervallen Boerderij. van Roman Robroek

Koop de foto Kantoor in Vervallen Boerderij. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 215 220
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden