Kapitein Jack Sparrow Schilderij

Kapitein Jack Sparrow Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kapitein Jack Sparrow Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280658
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering van de Amerikaanse acteur Johnny Depp in de rol van Captain Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean - het originele schilderij is 90 x 90 cm en VERKOCHT.

Kapitein Jack Sparrow is een fictieve piraat en een hoofdpersonage uit de films Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006), Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011). Ook komt hij voor in het computerspel Legend of Jack Sparrow (2006). Jack Sparrow wordt vertolkt door Johnny Depp.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken