Kasteel en donjon van de Franse stad van loches, Frankrijk, Loire

Kasteel en donjon van de Franse stad van loches, Frankrijk, Loire van Fotografiecor .nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 344250

Kasteel en donjon van de Franse stad van loches, Frankrijk, Loire van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Kasteel en donjon van de Franse stad van loches, Frankrijk, Loire van Fotografiecor .nl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Middeleeuwse Donjon-Toren van het kasteel in de Franse stad van Loches, Frankrijk, de Loire-vallei. De indrukwekkende donjon van Loches bereikt een hoogte van 36 meter. De donjon, rond het jaar duizend door Foulques Nerra gebouwd, is een perfect voorbeeld van middeleeuwse militaire architectuur. Louis XI maakt van de donjon een koninklijke gevangenis, en hij blijft in deze vorm in gebruik tot aan het begin van de XXe eeuw. De door de middeleeuwen geïnspireerde tuin, naast de donjon, contrasteert sterk met de soberheid van de stenen gevangenis. Een perfect voorbeeld van een indrukwekkend vroeg middeleeuws kasteel die een van de beste architectuur voorbeelden uit deze tijdsperiode in de wereld is.

Over Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken