Kate Winslet Schilderij

Kate Winslet Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kate Winslet Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282386
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Brits actrice, Kate Winslet, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Kate Elizabeth Winslet (Reading (Berkshire), 5 oktober 1975) is een Brits actrice. Ze kreeg voor haar hoofdrol in The Reader in 2009 een Oscar. Daarnaast werden haar meer dan 70 andere filmprijzen toegekend, waaronder Golden Globes voor Revolutionary Road, The Reader, Mildred Pierce en Steve Jobs, BAFTA Awards voor Sense and Sensibility, The Reader en Steve Jobs en European Film Awards voor Iris en Titanic.
In haar geboorteplaats is de Winslet Place naar haar vernoemd. Deze ligt op de plek van een gesloopte bioscoop

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken