Kate Winslet and Leonardo DiCaprio Schilderij

Kate Winslet and Leonardo DiCaprio Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kate Winslet and Leonardo DiCaprio Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282387
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van Kate Winslet and Leonardo DiCaprio in de film Revolutionary Road, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Revolutionary Road is een dramafilm van Sam Mendes die eind 2008 werd uitgebracht. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1961 van Richard Yates, die verhaalt over een huwelijk dat uitmondt in een loopgravenoorlog.
Revolutionary Road werd genomineerd voor Oscars voor de art direction, voor beste kostuums en voor de beste mannelijke bijrol (Michael Shannon). Zes filmprijzen werden daadwerkelijk gewonnen, waaronder een Golden Globe voor beste actrice (Kate Winslet) en een Satellite Award voor de beste mannelijke bijrol (Shannon).

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken