Kathedraal van Santiago de Compostella, Spanje (zwart-wit)

Kathedraal van Santiago de Compostella, Spanje (zwart-wit) van Rob Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Kathedraal van Santiago de Compostella, Spanje (zwart-wit)

van Rob Blok

Kathedraal van Santiago de Compostella, Spanje (zwart-wit) van Rob Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 729682
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Santiago de Compostella is een van de belangrijkste christelijke pelgrimsoorden en ligt in het noorden van Spanje. De architectuur van de kathedraal is indrukwekkend. De lijnen in de compositie en het hoge contrast in zwart-wit geven deze foto een bijzonder karakter.

Dit werk wordt aangeboden door Rob Blok

Rob Blok profielfotoFotograaf / grafisch ontwerper. Opgegroeid in Amsterdam. Dat verklaart mijn voorkeur voor het fotograferen in een stedelijke omgeving, met het accent op architectuur en straatfotografie. Ik heb mij volledig toegelegd op de kunst van zwart-wit fotografie met zijn hoge contrast en drama. In mijn fotografie probeer ik gebruik te maken van de omstandigheden en open te staan voor het toeval. Soms bewerk ik de foto om een bepaalde beeldtaal, sfeer of effect te bereiken.

Al mijn werk is beschermd door © copyright en mag niet worden gebruikt, gemanipuleerd of gepubliceerd voor welke media dan ook (print of digitaal).

Alle werken