Katten: Chef

Katten: Chef van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: Chef

van Jan Keteleer

Katten: Chef van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436572
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit kunstwerk toont een kat die naar de nasleep van wat gemorste melk kijkt. Je kunt niet met zekerheid zeggen wat de kat misschien denkt, maar je kunt er zeker van zijn dat Chef Kitty ervoor gaat zorgen dat geen druppel van die melk verloren gaat. We kunnen ons ook niet afvragen of het recept melk nodig heeft en wat de kat gaat doen met de melk die naar de grond is gemorst. Waarschijnlijker zal de kat de melk op de ouderwetse manier opruimen, voordat hij verder gaat met iets anders! Wat denk je nog meer dat ze zullen maken?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken