Katten: Kat student

Katten: Kat student van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: Kat student

van Jan Keteleer

Katten: Kat student van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436591
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een kunststuk dat absoluut iedereen zal aanspreken die door universiteit is gegaan. Als je het een en ander weet over late nachten, boeken rondsluistert en tot in de vroege uren van de ochtend studeert, dan zul je zeker een relatie hebben met alles in dit stuk. Je zult merken dat de schattige kat in dit stuk waarschijnlijk al heel lang studeert. We kunnen zien dat het snel op een stapel boeken slaapt. Een stuk als dit kan een welkome aanvulling op elke ruimte vormen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken