Katten: Loodgieter

Katten: Loodgieter van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: Loodgieter

van Jan Keteleer

Katten: Loodgieter van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436524
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

De meeste katten hebben een behoorlijk serieuze hekel aan water, maar dat lijkt deze kat niet te vertragen. Als er een klus te klaren is, is deze kat duidelijk klaar om meteen aan het werk te gaan. De kat houdt waarschijnlijk nog steeds niet van water, maar je kunt je gemakkelijk voorstellen dat deze kat zich zal blijven inzetten voor het uitzoeken van je sanitaire problemen. Dit is een geweldig kunstwerk voor iedereen met een goed gevoel voor humor, en het kan een perfecte aanvulling zijn op bijna elke ruimte die u maar kunt bedenken. Er is ook een mooi detailniveau aan dit stuk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken