Katten: acteur

Katten: acteur van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: acteur

van Jan Keteleer

Katten: acteur van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436584
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Lichten! Camera! Actie! Deze vintage-stijl filmcamera vormt een mooi contrast met de Siamese kat die in dit unieke kunstaanbod wordt genoemd. De kat is duidelijk de ster van de show. Je kunt er een idee van krijgen met de manier waarop de kat een bepaald evenwicht behoudt en een zeker begrip van alles wat er gaande is. Deze kat weet dat het een ster is en het zal niet presteren totdat het goed is en klaar! Het detail in dit stuk geeft deze kunst zo'n opvallende flair. Deze kat is een briljante acteur en het is een schande dat we dat zelf niet kunnen zien!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken