Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie

van Anora Creations

- Werkcode: 315 578

Anora Creations over Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie

Dit kattenballet heb ik eerst op papier geschetst en met markers gekleurd. Daarna heb ik de tekening gedigitaliseerd met mijn tekenpad. Het is een illustratie van een rode kat met roze tutu die met zorg en rust zijn balletpasjes uitvoert.
Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie vind je in de categorieën Ballet, Dans, Digitale Kunst, Humor, Illustraties, Katten, Kinderkamer, Minimalisme, Roze, Slaapkamer, Tekeningen en Tutu (ballet).
Anora Creations profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anora Creations

Hoi! Mijn naam is Anna Naomi. Al van kleins af aan ben ik dol op creativiteit. Tekenen, verven, knutselen, dansen, muziek maken, schrijven: elke vorm van creativiteit maakt me enthousiast. Inmiddels ben ik 26 jaar en nog even gek op mijn creatieve bezigheden. Ik hou me onder andere bezig met grafische opdrachten en art department projecten in film&theater. De visuele wereld vind ik heel interessant. Ik zie altijd een uitdaging in het creëren van een bepaald beeld, een sfeer of zelfs een gehele beleving. Eén van mijn favoriete bezigheden is tekenen. Illustraties maken het leven leuk! Ze fleuren de boel op en vertellen een verhaal. Het leek mij heel gaaf om mijn illustraties met anderen te delen, dus opende ik mijn webshop bij Werk Aan De Muur. Ik hoop dat jullie genieten van mijn creativiteit!

Alle werken van Anora Creations


Waarom je kiest voor Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie van Anora Creations

Koop de illustratie Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie van Anora Creations op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 578
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden