Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie

van Anora Creations

- Werkcode: 315578

Anora Creations over Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie

Dit kattenballet heb ik eerst op papier geschetst en met markers gekleurd. Daarna heb ik de tekening gedigitaliseerd met mijn tekenpad. Het is een illustratie van een rode kat met roze tutu die met zorg en rust zijn balletpasjes uitvoert.
Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie vind je in de categorieën Ballet, Dans, Digital Art, Humor, Illustraties, Katten, Kinderkamer, Minimalisme, Roze, Tekeningen en Tutu (ballet).
Anora Creations profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anora Creations

Hoi! Mijn naam is Anna Naomi. Al van kleins af aan ben ik dol op creativiteit. Tekenen, verven, knutselen, dansen, muziek maken, schrijven: elke vorm van creativiteit maakt me enthousiast. Inmiddels ben ik 26 jaar en nog even gek op mijn creatieve bezigheden. Ik hou me onder andere bezig met grafische opdrachten en art department projecten in film&theater. De visuele wereld vind ik heel interessant. Ik zie altijd een uitdaging in het creëren van een bepaald beeld, een sfeer of zelfs een gehele beleving. Eén van mijn favoriete bezigheden is tekenen. Illustraties maken het leven leuk! Ze fleuren de boel op en vertellen een verhaal. Het leek mij heel gaaf om mijn illustraties met anderen te delen, dus opende ik mijn webshop bij Werk Aan De Muur. Ik hoop dat jullie genieten van mijn creativiteit!

Alle werken van Anora Creations


Waarom je kiest voor Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie van Anora Creations

Koop de illustratie Katten ballet - ballet de chat - digitale illustratie van Anora Creations op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315578

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.