Katten: brandweerman

Katten: brandweerman van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: brandweerman

van Jan Keteleer

Katten: brandweerman van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436553
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Hoewel de brandkraan net iets groter is dan de kat, kun je je nog steeds voorstellen dat de intensiteit en concentratie van katten ze goed geschikt zou maken voor de bestrijding van een brand. Het contrast van de afmetingen in dit kunstwerk geeft het een unieke visuele indruk voor de kijker. Je zult ook dol zijn op het opmerkelijke detailniveau dat hier te vinden is. Dit is een geweldig voorbeeld van humoristische kunst en je kunt dit stuk in bijna elke gewenste ruimte plaatsen. Het zal zeker een sterke indruk op bezoekers maken!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken