Katten: monteur

Katten: monteur van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: monteur

van Jan Keteleer

Katten: monteur van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436541
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Sommige mensen zouden zeggen dat katten een scherp oog hebben voor details. Als dat waar is, kun je je een kat voorstellen die werkt als automonteur. Dit kunstwerk heeft het beeld van een kat in diepe concentratie, terwijl hij aandachtig naar een motor staart. We weten niet wat de kat hierna gaat doen, maar je kunt wel zeggen dat de kat er alles aan zal doen om voor de situatie te zorgen. Het is misschien moeilijk voor de kat om een sleutel of andere gereedschappen op te halen, maar je kunt je toch voorstellen dat de kat precies weet wat hij moet doen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken