Katten: piloot

Katten: piloot van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: piloot

van Jan Keteleer

Katten: piloot van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436530
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit charmante kunstwerk toont een kat die over een vliegtuig springt. Dit is een vrij klein vliegtuig, dus misschien kan de kat gewoon niet passen. Wat er ook gebeurt, we kunnen ons het heerlijke beeld van een kat die een vliegtuig bestuurt gemakkelijk voorstellen. Deze kat lijkt vooruit te kijken naar iets anders, maar toch zijn ze zich nog steeds bewust van het vliegtuig dat zich net onder hun voeten bevindt. Dit stuk combineert een uniek vliegtuig in bijna vintage stijl met een shot van een mooie housecat in beweging. Het eindresultaat is iets dat absoluut iedereen in uw huis zal verrukken. Je kunt dit stuk zo ongeveer overal plaatsen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken