Katten: politieagent

Katten: politieagent van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: politieagent

van Jan Keteleer

Katten: politieagent van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436571
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

In dit mooie kunstvoorbeeld, is deze kattenagent in de zaak! Je kunt je voorstellen dat als het erop aankomt de slechterikken neer te halen, deze kat precies weet wat hij moet doen. Tegelijkertijd willen katten, net als ieder ander, zichzelf graag behandelen. Misschien heeft deze kat zichzelf aan het werk gezet om het geval van de ontbrekende donuts te ontdekken. Als dat inderdaad het geval is, kun je duidelijk zien dat de kat dit boeiende mysterie heeft blootgelegd. De donuts zijn gevonden, en het is op naar de volgende zaak. Dit schattige kunstwerk kan overal waar je maar wilt worden geïnstalleerd.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken