Katten: postbode

Katten: postbode van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: postbode

van Jan Keteleer

Katten: postbode van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het idee van een kat die de post bezorgt, is iets wat zeker is om zelfs de diepste cynicus te vullen met een gevoel van verrukking. U kunt die dolkomische gedachte tot leven brengen met deze schattige afbeelding die een katkat met een postkantoordoos combineert. De kat staat al een tijdje boven op de mailbox en bereidt zich voor om weg te springen en de rest van de dag verder te gaan. Zijn er meer mailboxen om te bezoeken? Hoewel je het niet met zekerheid kunt zeggen, kan dit kunstwerk je fantasie zeker in de goede richting laten gaan!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken