Katten: regisseur

Katten: regisseur van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: regisseur

van Jan Keteleer

Katten: regisseur van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436568
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Koppel dit aan het stuk "Cats: Actor" en je hebt twee loopbaantrajecten in dezelfde branche. Het is ook leuk om je voor te stellen dat de kat van "Actor" interactie heeft met de serieuze katachtige in dit stuk. Klagen de katten met elkaar? Staat de acteur open voor richting? Je ziet dat de kat in "Director" precies weet wat er op de set moet gebeuren. Waar werken ze aan? Het is leuk om je dit voor te stellen, en het is gemakkelijk om je voor te stellen dat iemand in staat is om een grote kick te krijgen van dit mooie voorbeeld.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken