Katten: wetenschapper

Katten: wetenschapper van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Katten: wetenschapper

van Jan Keteleer

Katten: wetenschapper van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436506
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

We weten dat katten enkele van de meest nieuwsgierige wezens op aarde zijn. Dit stuk is een geweldige manier om jezelf aan dat schattige feit te herinneren, omdat dit mooie voorbeeld suggereert dat katten geweldige wetenschappers zouden maken. Om zeker te zijn, hun nieuwsgierige aard zal hen ideale onderzoekers maken. Deze kat wordt opgenomen in de bekers en branders waaruit de labruimte bestaat. Waar werkt deze kat aan? We weten het misschien niet, maar het is zeker leuk om te proberen je iets voor te stellen! Je kunt dit stuk ook in vrijwel elke gewenste kamer installeren.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken