Kea Papegaai in Nieuw Zeeland - Close-up

Kea Papegaai in Nieuw Zeeland - Close-up van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kea Papegaai in Nieuw Zeeland - Close-up van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Tijdens een rit van Te Anau naar Milford Sound in de Fiorrdlands van Nieuw Zeeland kwam ik verschillende van deze prachtige, ondeugende maar zeer slimme Kea papegaaien tegen. De Kea's zijn gek op rubber en andere plastic of kunststofachtige materialen. Daarnaast vinden ze het erg leuk om vanalles te slopen wat ze maar tegenkomen. Het parkeren van je auto in berggebieden van Nieuw Zeeland waar deze papegaaien zich bevinden is dus geheel op eigen risico. Voor de rest zijn het zeer sociale beesten die absoluut niet schuw zijn en daarom graag richting de mensen gaan maar het is niet zo dat ze je ze kunt aaien, maar je kunt wel heel dichtbij ze komen om mooie foto's van ze te maken of gewoon om ze een goed te bekijken. Want met hun prachtige contrastrijke veren met verschillende bruinen en groentinten zijn het werkelijk prachtige vogels.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het fotograferen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek, waarbij aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteenten de hoofdrol spelen. Ricardo let altijd in het bijzonder op het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama in een foto. En dat is precies wat Ricardo graag vastlegt. Voor grafisch correcte fotobeelden, bewerkt Ricardo zijn ruwe fotobestanden, maar houd altijd de schoonheid van de natuur (of andere omgeving) intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn ook uitermate geschikt voor on- en offline media en uiteraard als sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs.
TIP: wilt u maximale kleur en scherpte van de fotobeelden aan uw muur ? Kies dan "Xpozer" als materiaalkeuze. Zakelijke website van Ricardo Bouman: https://www.desenho.nl

Alle werken