Keizersgracht Amsterdam

Keizersgracht Amsterdam van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Keizersgracht Amsterdam van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 275107
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!

Omschrijving

3 prachtige klokgevel panden aan de Keizersgracht vlakbij de Amstel. Een typisch Hollandse lucht met mooie witte wolken en woonboten op de voorgrond completeren de foto van mooi Amsterdam.

Over Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings) profielfotoMijn naam is Peter Bartelings. Na een carrière in het informatie- en kennismanagement heb ik me toegelegd op het fotograferen. De collectie bestaat veelal uit foto's van de mooie stad Amsterdam. Daarnaast ook werken van landschappen en steden in Nederland, Frankrijk, Duitsland.
De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken