Keizersmantel Nr.2

Keizersmantel Nr.2 van Leo Kramp Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Keizersmantel Nr.2

van Leo Kramp Fotografie

Keizersmantel Nr.2 van Leo Kramp Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 397199
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Leo Kramp Fotografie

Leo Kramp Fotografie profielfotoEen passie voor natuur en fotografie

Hoi, ik ben Leo Kramp, geboren in 1964 in de Randstad.
Al jong ontwikkelde ik een liefde voor natuur en alles wat daarin groeit en bloeit, daar is later de passie voor fotografie bijgekomen. Dat deze twee heel goed te combineren zijn, daarvan zie je het resultaat in deze webshop

Al vroeg was ik aan de slag met, toen nog, een analoge spiegelreflex camera. Maar door een fulltime baan na het afronden van mijn studie heeft fotografie lange tijd stilgelegen.
Totdat ik in de zomervakantie van 2014 weer startte met lange wandelingen door de natuur waarbij het fotograferen van al het moois ook weer prominent om de hoek kwam kijken. Vanaf dat moment ontwikkelde de hernieuwde passie voor fotografie zich in rap tempo.

Investeringen in een nieuwe camera, accessoires maar vooral kwaliteitslenzen werden gedaan. Tijd werd gestoken in de ontwikkeling van vaardigheden in Lightroom en Photoshop. Al ben ik wel old school genoeg om te vinden dat je de perfecte foto gewoon in het veld moet maken en dat het alleen de kleine correcties zijn die je met deze software achteraf nog aanbrengt.
En natuurlijk zijn we veel op pad om te doen waar het allemaal om gaat; het in beeld brengen van de natuur en alles wat daar in leeft.

Alle werken