Kerk in Lucca, Italië

van Dayenne van Peperstraten

- Werkcode: 1 019 227

Dayenne van Peperstraten over Kerk in Lucca, Italië

Een van de bekende pleinen in de Italiaanse stad Lucca. Lucca is minder bekend dan bijvoorbeeld Pisa, maar ik vond de sfeer hier zo leuk en mooi. Dit pleinje is vooral erg mooi met de architectuur.
Kerk in Lucca, Italië vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Italië, Landen & Reizen, Religieuze architectuur, Steden en Toscane.
Dayenne van Peperstraten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dayenne van Peperstraten

Hoi! Ik ben een Nederlandse reisfotograaf, momenteel in Lissabon, Portugal. De afgelopen 3 jaar heb ik erg veel gereisd en heb ik in verschillende landen gewoond. Dat probeer ik nu voort te zetten door elke 6 maanden ongeveer een ander land te bezoeken! Portugal is perfect voor fotografie.

Alle werken van Dayenne van Peperstraten


Waarom je kiest voor Kerk in Lucca, Italië als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kerk in Lucca, Italië van Dayenne van Peperstraten

Koop de foto Kerk in Lucca, Italië van Dayenne van Peperstraten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 019 227
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.