Kerk van de geesten

van Claudia Moeckel

- Werkcode: 329 567

Claudia Moeckel over Kerk van de geesten

Kerk van de geesten
Kerk van de geesten vind je in de categorieën Fotografie, Gothic, Kirchen, Liefde, Religie, Rouw, Skulpturen, Spirit, Tsjechië, Verlaten plekken en Zen.
Claudia Moeckel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Moeckel

Fotografie boeit me al van kindsbeen af en is mijn grote passie. Volgens Henrie Cartier-Bresson: "Het ene oog van de fotograaf kijkt wijd open door de zoeker, het andere, het gesloten oog, kijkt in de eigen ziel", zijn mijn foto's zielsfoto's. Ze vertellen verhalen en vervoeren emoties. Mijn doel is om het subtiele en sensuele in elk motief naar boven te halen. Met mijn gevoel voor melancholische esthetiek wil ik de toeschouwer de schoonheid van de natuur, van mensen en dieren laten zien, maar ook de vergankelijkheid van het bestaan zoals ik dat zie. Door mijn speciale manier van beeldbewerking benadruk ik de romantiek van mijn foto's door ze in delen op schilderijen te laten lijken.

Alle werken van Claudia Moeckel


Waarom je kiest voor Kerk van de geesten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kerk van de geesten van Claudia Moeckel

Koop de foto Kerk van de geesten van Claudia Moeckel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329 567
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden